یک واقعیت جالب این است که ماهواره تریتون خلاف جهت حرکت مداری دارد و آتشفشان های عجیبی نیز در این ماهواره کشف شده است که گاز نیتروژن مانند آبفشان به بیرون پرتاب می شود و یک توده تاریک (از حالت مایع به بخار) را برای کیلومترها به داخل پرتاب می کند. در مدتی کمتر از 100 میلیون سال، تریتون وارد محدوده روش نپتون (کوتاهترین فاصله از یک جسم اصلی که در آن یک جسم تابع می تواند بدون آنکه توسط نیروهای جاذبه متاشی شود، دور بزند) خواهد شد. البته در اینجا سخن از ایمان دینی است که در این صورت، آشناترین مثال چنین خواهد بود: “من به خدا ایمان دارم”.
این پست به شما میگوید چگونه زهره را در آسمان آبی در اواخر 2018 رصد کنید. در اواخر قرن بیستم، لاشههایی از هواپیما پیدا شد اما ادعای ساقط شدن هواپیما توسط آلمانیها که پیشتر مطرح شده بود، رد شد، چراکه در هیچ قسمت از بدنهی هواپیما، اثری از گلولههای آلمانیها مشاهده نشد. برای نمونه، نمیگوییم ایمان دارم که خدا همه توان است؛ بلکه میگوییم به همه توانی خدا ایمان دارم (Aquinas, p.1553).
پدیده گذر از جلوی خورشید که فقط برای سیاراتی که مدارشان نسبت به زمین درونی تر هست یعنی ناهید و تیر (عطارد) اتفاق می افتد از رویدادهای نادر آسمان به حساب می آیند که حدود 2 گذر در هر قرن برای سیاره ناهید است. حلقهها: برجیس سه حلقه دارد که نامرئی هستند و تنها زمانی که مشتری از مقابل خورشید عبور میکند قابل مشاهده هستند، چون نور خورشید این حلقهها را درخشان میکند و ما از زمین میتوانیم آنها را ببینیم. کوچکترین غول گازی بوده و مانند سایر غولهای گازی ، حلقه هایی از غبار وذرات دیگر در اطراف خود دارد .
در این کارگاه، ارائه گزارش هایی از فعالیت های تیم رصدی سازمان فضایی ایران در رصدخانه این سازمان در مرکز فضایی ماهدشت کرج ، IOTA/ME ، جمعیت منجمان مهبانگ، کارگروه گذر زهره در انجمن نجوم مشهد، گروه دانشگاه شهید بهشتی و یکی از پنج تیم برگزیده از گزارش های رصدی دریافت شده از اصفهان صورت پذیرفت. قطعاً کشف هرگونه آثاری از زندگی در یکی از سیارههای همسایه زمین تحولی بزرگ در حوزه تحقیقات فضایی ایجاد میکند و میتواند زندگی میلیاردها انسان در کره زمین را تخت تأثیر قرار دهد. Potik vikinuti در خواب ذرات تقریبا از طریق دسترسی به مدار زمین و شرور به زمین طوفان مغناطیسی و syayva قطبی.
در مقدمه کتاب خویش مینویسد:«لغت اصل اصطرلاب بهسین است و بعضی آن را بهصاد بدل میکنند».(مدرس رضوی،1370، 414) حمزهاصفهانی، «نام ستارهیاب را نقل کرده و اسطرلاب را معرب آن شمرده است».(مرادی و صالحی،1388، 44) بهنظر بیرونی، «ممکن است نام ستارهیاب درواقع ابداع ستارهشناسان ایرانی و مستقل از واژه یونانی بودهباشد».(دایره المعارف،1377،ج8) دایره جهاننما نام دیگر اسطرلاب است که ملاحسینواعظ کاشفیسبزواری در کتاب “آیینه اسکندری” نوشته است:«ابوریحان بیرونی در کتابالتفهیم مینویسد، که لغت اسطرلاب در اصل اسطرلابون بوده، اسطبه معنی کوکب و لابون به معنی آیینه و معنی اسطرونومیا به معنی ستاره شناسی است».(بیرونی،1318، 285) و در مورد جنس اسطرلابها نیز باید گفت: «جنس اغلب اسطرلابها فلزی بوده و احتمالا از یک آلیاژ چهاربخشی حاصل از مس، روی، قلع و سرب ساخته شدهاند.
این دوکلمه معنای ترکیبی قوانین ستارهشناسی را تشکیل میدادند».(مدرس رضوی،1370، 416) در لغتنامهدهخدا نیز ذیل کلمه اسطرلاب آمده است:«واژه اسطرلاب بهصورتهای اُسطرلاب، اُصطرلاب، سُتُرلاب و صُلاب آورده شده که برای مشاهده وضع ستارگان و تعیین ارتفاع آنها در افق بهکار میرفتهاست».(دهخدا،1377، 2274) ابوریحان بیرونی در تعریف اسطرلاب مینویسد:«اسطرلاب آلتی است که یونانیان را نامش اسطرلابونای آئینه نجوم – اسطربه معنی کوکب و لابون به معنی آیینه و معنای ترکیبی آن آیینه کوکب نماست. با این حال بهنظر میرسد که چنین تقسیمی بیش از آنکه منطقی باشد، زبانی است؛ زیرا در این بحث بهآسانی میتوان گزاره را به غیر گزاره تبدیل کرد، و برعکس.
شخص الف درباره گزارهای تاریخی به تردید میافتد؛ ولی از آنجا که با آن گزاره خو گرفته، امیدوار است که آن گزاره صحیح باشد، یا به آن گزاره، علاقه همراه با انتظار دارد. همانند این اشکال را توماس، از زبان مستشکل نسبت به دیدگاه گزارهای خود بیان میکند؛ با این بیان که اظهار ایمان، دربردارندۀ نمادهاست، و نمادها جانشین موجوداتاند، نه گزارهها. آن است که در آن برج سرطان جای جدی قرار دارد و جدی به جای سرطان و باقی برجها نیز به همین ترتیب است. در سال 1851، تعداد سیارک ها به 15 سیارک افزایش یافته بود، ولی این تعداد هنوز نیز برای بسیاری از اخترشناسان راضی کننده نبود.
علی رغم تمامی مطالعات انجام شده هنوز ساز و کار حاکم بر شکل گیری روزهای بسیارآلوده در شهر تهران، با توجه به رو به رشد بودن این شهر و افزایش روزهای بسیارآلوده در این شهر، لزوم انجام این مطالعه ضروری به نظر می رسد. دانش اخترشناسی، بهدلیل اهمیتی که در ارتباط با مسائل دینی همچون نماز و روزه داشته به یکی از مهمترین مسائل آن عصر تبدیل شد و طبعا وسایل نجومی همچون اسطرلاب نیز بهعنوان یکی از کاربردیترین وسایل ضروری و مورد نیاز آندوره جهت استفاده در فرایض دینی در کانون توجه هنرمندان فلزکار قرار گرفت.
هنرمند فلزکار همواره سعیکرده از مشارکت دیگر هنرهای سنتیونقوش موجود در آنها، در آثار فلزکاری نهایت بهره را ببرد. همین تغییر متعلَق از گزاره به موجود عینی، بسیاری را بر آن داشته که بگویند ماهیت ایمان نیز در این دو حالت، متفاوت است. از نظر اندازه و گرانش، زهره نزدیکترین سیاره به سیاره زمین است. قبل از توضیح در مورد درخشان بودن سیاره زهره بد نیست بانید که سیاره زهره بدون ماه است و از دیدگاه منجمان اندازه، جرم، گرانش و ترکیبات ساختاری آن شباهت بسیار زیادی به زمین دارد چرا که دانشمندان بر این باورند که در چند میلیون سال پیش سیاره ناهید بسیار وضعیتی همانند زمین داشته و امکان حیات در آن بوده است اما به دلیل نزدیک شدن سیاره زهره به خورشید و به از بین رفتن جو آن ، شرایط زندگی در آن از بین رفته است.
مأموریتهای وریتاس (Veritas) و داوینچی (Da Vinci) ناسا میزان درک آژانس فضایی آمریکا از سطح سیاره ناهید را توسعه خواهند داد و برای این مهم، یک مدارگرد و یک کاوشگر اتمسفری به آنجا ارسال خواهند کرد. تا سال ۲۰۰۶ «سرس» با قطر ۹۵۰ کیلومتر و جرمی حدود یک سوم جرم کمربند سیارکی، بزرگترین سیارکی بود که میشناختیم؛ اما در این سال «سرس» به عنوان یک سیاره کوتوله شناخته شد و عنوان بزرگترین سیارک را به «پالاس» داد. همین مثال میتواند درباره ایمان شخص به همه صفات خدا و حتی ذات او صادق باشد.